Royal Nis Logistics

Your business tag line here.Transport & Autoverhuur

Text Box: TomTom navigatie

De TomTom is een bijzonder handige navigatie, en vooral in combinatie met Live Traffic komt u niet voor verassingen te staan. De TomTom wordt verhuur voor 5,00 per dag.

Product info

· €5,00 per dag

· Bij diefstal of beschadigingen die niet aan de verhuurder te wijten zijn bent u verantwoordelijk voor het bedrag dat de TomTom navigatie op dat moment waard is in de ANWB winkel en nog een €99,00 extra voor het vervallen LiveTraffic abonnement.

 

De TomTom is een bijzonder handige navigatie, hij wordt nog beter en handiger als u hem gebruikt in combinative met Live Traffic.

 

Live Traffic is een dienst van TomTom die ervoor zorgt dat u op tijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de weg omtrent files. Bij berekening van uw route houdt de TomTom rekening met eventuele files op uw route en ook tijdens de rit adviseert de TomTom u of u op de route moet blijven of dat er misschien ondertussen een snellere route beschikbaar is. Tevens is het mogelijk om de brandstofprijzen via de TomTom van locale tankstations te bekijken en zo de meest goedkoopste uit te zoeken.

 

Royal Nis Logistics is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op de TomTom met Live Traffic.

TomTom navigatie met live traffic

Telefoon & E-mail adres

Tel: 045-850-2842

Fax: 045-850-2389

E-mail: info@royalnislogistics.com